Winst SC Excelsior 2

De nummer 3 van de competitie kwam op bezoek bij de Kralingers. Barendrecht 11 heeft tot deze wedstrijd 52 doelpunten gemaakt en kreeg er 30 tegen. Onze mannen hadden 32 keer het net geraakt, maar kregen er 48 tegen.
Op veld 4 konden de mannen van Ton Groeneweg aan de bak. De eerste hellf ging gelijk op. Hoewel Barendrecht 0-1 maakte, kwam Excelsior goed terug naar 1-1. Voor de rust werd het 1-2 en daarna 2-2. Met een gelijkspel de rust in en steeds terugkomen van een achterstand kost veel energie. Na de thee een beter Excelsior. Er werd goed samen gespeeld en aangevallen.  De 3-2 en 4-2 volgden elkaar op.  Dit werd ook de eindstand. Doelpuntenkamer Karel Wittekoek 2x en Erkan Cankaya 2x. Het 2e team staat nu achter Feyenoord op de 6e plek. Feyenoord is komend weekend vrij.  Volgende week mag het team bij RVVH spelen. Een mooie kans om naar de 5e plek te verkassen.

SC1 was vandaag vrij. Komende zaterdag spelen zij uit bij Pernis.