Lid van Verdienste Dicky van Zanten overleden




Tot ons grote verdriet is Dicky van Zanten-Diethelm afgelopen zaterdag 8 februari in het bijzijn van haar man Cock en haar zoon Léon overleden. Dicky heeft zich sinds 1971 bijna 50 jaar als vrijwilliger voor Excelsior ingezet bij het ondersteunen, administreren en organiseren van de vele verschillende activiteiten op de club. Dicky leverde ook gedurende tientallen jaren de stem die de buitenwereld aan de lijn kreeg als Excelsior op speeldagen werd opgebeld, ook in de drukke tijd dat er nog geen mobiele telefoontjes waren. Vanwege al deze vrijwilligerstaken werd zij als ‘vice-penningmeester’ in 2011 geëerd als lid van verdienste; ook ontving zij hiervoor een koninklijke onderscheiding.
Helaas lukte het haar de laatste maanden steeds minder goed om haar club ten dienste te zijn. Dit vanwege de voortschrijdende ziekte ms die haar in de greep had. Een onmogelijke strijd die zij uiteindelijk zaterdag heeft moeten staken.
Wij wensen de nabestaanden, en in het bijzonder onze voorzitter Cock van Zanten, en de coördinator van de meiden, Léon van Zanten, heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. Excelsior is Dicky buitengewoon erkentelijk voor alles wat zij al die jaren voor de club heeft gedaan.

De crematieplechtigheid is op donderdag 13 februari 2020, aanvang 13.30 uur, in Crematorium Schollevaer (Burgemeester Schalijlaan 2, 2918 LS Capelle aan den IJssel).

Na afloop is er een informeel samenzijn.

Dicky in 2011 tijdens haar benoeming tot Lid van Verdienste van Sportclub Excelsior

Meldingen
Agenda
Mar
31
Start 2-daags Paastoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 15
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League