Coronavirus en contributie




Het kabinet heeft verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus genomen. Scholen, horeca en sportclubs moeten vooralsnog dicht blijven t/m 28 april om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Dit heeft verstrekkende gevolgen voor ons als vereniging. Geen trainingen, competitie wedstrijden en internationale toernooien of ander activiteiten. Dit betekent voor ons als vereniging dus ook geen inkomsten. Iedereen in de sport wordt door de maatregelen geraakt: de sporters, de clubs, de bonden en ook andere sportaanbieders. Kosten die gedekt worden met de contributie blijven echter gewoon doorlopen (u moet hierbij denken aan huur, onderhoud, etc.).

Het bestuur heeft derhalve besloten dat reeds betaalde contributie niet, ook niet gedeeltelijk, kan worden terugbetaald. Verder vindt er ook geen compensatie plaats met de betaling van de contributie voor het nieuwe seizoen.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor dit besluit.

 

Overigens is dit in overeenstemming met de informatie die ons op 9 april werd toegezonden vanuit de Knvb:

Betalen ledencontributie
Het gezamenlijke standpunt vanuit de sport – en dus ook de KNVB – is dat we de kosten die we met z’n allen maken ook zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Eerder riep ook minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mensen op hun verantwoordelijkheid te nemen en (sport)abonnementen te blijven betalen. Voel je dan ook gesteund door de KNVB en de overheid wanneer jij de contributie voor dit seizoen int bij jouw leden. Wijs je leden er in deze tijd op dat we met elkaar voor grote uitdagingen staan en we een beroep doen op ieders solidariteit. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is de contributie te (blijven) betalen, dragen leden op deze manier ook bij aan de continuïteit van de club zodat ook zij – zodra de situatie het toelaat – weer terecht kunnen op de velden en in de zalen.

Meldingen
Agenda
Mar
31
Start 2-daags Paastoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 15
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League