Contributie en nieuwe penningmeester




U heeft het waarschijnlijk al wel gemerkt, maar sinds eind vorige jaar heeft onze vereniging een nieuwe penningmeester. Zijn naam is Pieter van Stijn, en we kennen hem als coördinator van de jongere middenbouw. Pieter heeft na zijn studie economie veel ervaring opgedaan in de financiële sector. Als bestuur zijn we dan ook erg blij dat hij bereid is de zware taak van penningmeester te vervullen.
Dit geldt des te meer omdat de financiële situatie van de meeste voetbalverenigingen door alle Coronabeperkingen momenteel niet erg rooskleurig is. Voor onze vereniging is de verwachting dat we er ons dit seizoen – mede met extra hulp van enkele leden en sympathisanten – wel doorheen zullen slaan.
Maar daarbij is het natuurlijk wel van belang dat alle leden hun contributie blijven bijdragen. Daarom doet het bestuur hierbij een laatste oproep aan de leden die dit jaar hun bijdrage nog niet hebben geleverd. Als leden zijn we samen de vereniging dus zullen we ook samen de kosten moeten dragen, ook nu we maar beperkt aan voetballen toekomen.
Indien u hierover vragen heeft kunt u contact met Pieter opnemen via penningmeester@scexcelsior.nl
We rekenen op ieders medewerking!
Met vriendelijke groet,

het bestuur van SC Excelsior.

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League