Club van 100 bereikt de honderd!




Tot onze grote vreugde heeft het honderdste lid van de club van 100 zich aangemeld – maar dat is zeker niet het maximum aantal! Al vele jaren bestaat de De Club van 100 uit personen die SC Excelsior een warm hart toedragen. Zij steunen de club gedurende een seizoen met een vrijwillige bijdrage van 100 euro. Het zijn de ware vrienden van onze vereniging. Mede door hun bijdragen kan onze vereniging ook in deze moeilijke tijden waarin veel inkomsten zijn weggevallen, het hoofd boven water houden. Wilt u ook een bijdrage leveren aan de Club van 100? Maak dan een bedrag over op rekening nr. NL38 INGB 0000048418 o.v.v. Club van 100, met eventueel een tekst voor vermelding op deze website. U kunt ook contact opnemen met ons bestuurslid Joris de Caluwé (joris@ciparo.nl). Hartelijk dank namens onze leden!

Naast deze steun heeft het bestuur overigens ook alle mogelijke subsidiemogelijkheden die vanwege het Corona-virus beschikbaar zijn gesteld aangevraagd. En verder is heel bijzonder dat er een aanzienlijk bedrag is binnengekomen via een lening van een flink aantal Excelsior-betrokkenen. Ook hiervoor spreken we onze hartelijke dank namens de leden uit!

Nog steeds is het mogelijk dat we dit seizoen nog aan echte wedstrijden toekomen, al gaat het dan om kleinere competities tegen clubs uit de buurt. Laten we hopen dat de derde Coronagolf snel uitdooft en dat er dan toch nog een mooie lente op ons wacht.

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League