Teampagina's en aanpassing voetbal.nl




Nu alle competities weer gaan draaien zijn ook alle teampagina’s weer up-to-date gemaakt door de poules waarin gespeeld wordt toe te voegen. Op de teampagina’s staan alle teamleden vermeld en worden door de knvb de programma, uitslagen en standen gepubliceerd. De teampagina’s zijn op deze website te vinden bovenaan op de rode balk. Ze zijn gekoppeld met de voetbal.nl gegevens.

De teampagina’s werken pas goed als de spelers erop te vinden zijn. Daarom het dringende verzoek om de persoonlijke instellingen op voetbal.nl zo nodig te wijzigen van “afgeschermd” naar “normaal”.  Vanwege privacy-wetgeving kunnen we dat als club niet doen en kunnen we alle leden uitsluitend invoeren met de status “afgeschermd”. Bij kinderen tot 16 jaar zijn het de ouders die dit moeten doen. Check gelijk even of de foto nog actueel is, die kan een ingelogd lid tot in oktober zelf veranderen. Zonder herkenbare foto ben je niet speelgerechgtigd!

Een tweede verzoek is om teamfoto’s te mailen naar website@scexcelsior.nl (onder vermelding van de teamnaam). Het kan helaas niet per app, want dan wordt het formaat van de foto’s te klein voor de kwaliteit van de website. Het zou mooi zijn als van elk team een leider/teamopuder/trainer (ruim!) voorafgaand aan het begin van de wedstrijden een (snelle) foto van zijn/haar team – met trainer – maakt. Ook foto’s die gemaakt zijn met een standaard mobiele telefoon voldoen uitstekend. Een geslaagd voorbeeld van de JO10-5 staat hierboven.

Een voetbalvereniging zonder teamfoto’s en opstellingen is toch eigenlijk geen echte club? Help ons svp dit te verbeteren.

Heel veel suces in de diverse competities!

Meldingen
Agenda
Mar
31
Start 2-daags Paastoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 15
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League