Contributie 2019 - 2020




Onze vereniging zou de contributie voor het seizoen 2019-2020 inmiddels ontvangen moeten hebben.

Vanaf dit seizoen worden de rekeningen voor de contributie per e-mail verstuurd (en niet langer per acceptgiro). De facturen zijn eind juli verstuurd. Nu wij zijn overgestapt op een nieuw systeem, kan het zijn dat u de factuur niet hebt ontvangen of op een verkeerd e-mail adres. Ook zagen wij dat de factuur aan sommige leden – per ongeluk – twee keer is verzonden. Uiteraard hoeft ieder lid de contributie maar 1 keer te voldoen.

Vanaf volgende week worden de herinneringen voor de betaling van de contributie gestuurd. Heeft u de factuur niet per e-mail ontvangen of op een verkeerd adres? Geef het juiste e-mailadres door aan info@scexcelsiorjeugd.nl. Bij andere vragen over de contributie kunt u ook altijd terecht bij: penningmeester@scexcelsior.nl

NB: Helaas is het dit jaar nog niet mogelijk om via automatische incasso te betalen. Dus ook als aan ons een automatische incasso is doorgegeven, dient het bedrag van de contributie te worden overgemaakt. Meer informatie voor de betaling vindt u op de factuur.

Meldingen
Agenda
Mar
31
Start 2-daags Paastoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 15
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League