Wedstrijdverslag SC Excelsior 1 en 2

Zaterdag 5 oktober stond de wedstrijd bij Zinkwegse Boys 1 – SC Excelsior Rotterdam 1 op het programma.

Scheidsrechter Boer moest aardig wat meters maken om het spel bij te houden. Beiden teams hielden elkaar in balans. Het gras was wel erg hoog, omdat door de regen niet gemaaid kon worden. Daardoor kwamen ballen regelmatig wat lastig in de voeten. Desalniettemin kregen beiden teams kansen. In de 28e minuut een hoekschop voor de thuisploeg. In de kluts en niet voldoende goed meelopen met de tegenstander veroorzaakte de 1-0 achterstand. Niets aan de hand en Excelsior bleef voetballen en kansen ontwikkelen. Na de rust meer countervoetbal van Excelsior. Hierdoor werd het veld langer en hadden de linies moeite om aan te sluiten. Zinkwegse Boys kwamen een paar keer gevaarlijk uit, maar Leo (keeper) en de verdediging gaven niets weg. Excelsior kwam een paar keer gevaarlijk in de 16 meter, maar kwam niet tot scoren. Complimenten aan de ploeg om al voetballend de oplossingen te zoeken.

Zaterdag 12 oktober 2019 om 15:00 uur is de wedstrijd SC Excelsior Rotterdam – GOZ 1.
U bent van harte welkom om de Pupil van de Week en het team aan te moedigen om de 3 punten te pakken.

SC Excelsior Rotterdam 2 speelde afgelopen zaterdag uit bij NOC Kralingen. De mannen in Zwart en Rood kwamen op voorsprong. Echter de ruststand was 2-1 voor de buren. Na rust lukte het onze jongens niet om aan te sluiten en werd het een 6-1 verlies. Jammer, volgende keer lukt het vast om te winnen.

Zaterdag 12 oktober 2019 om 14:05 uur de wedstrijd thuis tegen Zwervers IJVV 5.