Finalerondes interne jeugdcompetities
Zaterdag 29 mei stond de finaleronde van de interne jeugdcompetities in het Van Dongen en De Roo-stadion op het programma. Helaas nog zonder ouders op de tribune. Maar we mochten in ieder geval nog het stadion in, nog juist voor de aanleg van een nieuwe kunstgrasmat. Wij hopen natuurlijk dat wij volgend jaar in groten getale op de tribune zitten om de kinderen aan te moedigen.

Met de zon die volgends de traditie lekker scheen op de hoofden van de kinderen werd er gestreden voor elke meter. De spelers hadden het super naar hun zin, alleen bij de World Cuppies van Italië waren ze afgeleid door het stadion, waardoor de wedstrijd om de 1e plaats werd verloren. Na de wedstrijden volgde de prijsuitreiking. Iedere speler kreeg een beker en voor de winnaars was dit een heuse gouden beker. Deze werd uitgereikt door de coördinator van de interne jeugdcompetitie van volgend seizoen: Damian Verschoor.

Na het inleveren van de shirts stond onder meer Gerard Ketel (onze trouwe interne competitie man) klaar om de kinderen nog wat te drinken en een zakje snoep te geven. Moe maar voldaan gingen ze naar huis.

Hieronder de standen met de winnaars van het seizoen 2020-2021:

· World Cup: Nigeria

· Europa League: Anderlecht

· Champions League: Manchester City

World Cup Europa League Champions League
1 Nigeria 1 Anderlecht 1 Manchester Citu
2 Italie 2 Schalke 04 2 Juventus
3 Uruguay 3 Vitesse 3 Borussia Dortmunt
4 Brazilie 4 Cektic 4 FC Porto
5 Spanje 5 Bayern Munchen 5 AS Roma
6 Holland 6 KV Mechelen 6 Manchester United
7 Duitsland 7 Benfica 7 AC Milan
8 Argentinie 8 Southanpton 8 Barcelona

 

Van de ochtend zijn prachtige foto’s gemaakt, zodat ook de ouders nog een glimp kunnen opvangen van al het moois dat zich op onze velden afspeelt. Hieronder zijn van Barcelona – AC Milan enkele foto’s van Danielle Wigmans te zien. Dank daarvoor, ook dank aan fotograaf John Groenewegen voor zijn bijdrage. De foto’s zijn hier te zien via een link naar zijn facebook-pagina. Ook alle andere vrijwilligers van harte bedankt voor hun steun aan coördinatoren Maurice Hugens en Meino Boon om dit alles mogelijk te maken.

 

Meldingen

mededelingen

Met ingang van aanstaande maandag 17 januari 2022 wordt er getraind volgens het normale trainingsschema.

Agenda