Kom tegen speciaal tarief naar Excelsior - FC Eindhoven!
Let op:

Voor onze leden zijn last minute kaartjes ook zaterdag nog tussen 10.00 en 15.00 uur te verkrijgen bij de kassa van het stadion (voor 5 euro, max 5 pp). Een prachtige actie, kom allemaal!

Excelsior Rotterdam is goed aan het seizoen begonnen en staat nog steeds in de top van de Keuken Kampioen Divisie! Na de spectaculaire zege op VVV-Venlo speelt het eerste elftal op zaterdag 30 oktober de volgende thuiswedstrijd, dan is FC Eindhoven de tegenstander. Deze wedstrijd begint al om 16:30 uur en leden van Sportclub Excelsior kunnen dit duel tegen speciaal tarief bezoeken.

Voor slechts 5 euro kun je een kaartje kopen voor dit duel via onderstaande link  (let op, zie stappenplan: maak zo nodig via delink eerst een account aan bij excelsiorrotterdam).

https://excelsiorrotterdam.sub.link/EXCFCE-SCE

Zorg dat je erbij bent, de spelers kunnen jouw steun en die van jouw teamgenoten goed gebruiken. Samen zijn we immers nog sterker!

Meldingen

mededelingen

Vanwege de Coronaregels wordt er niet meer na 17.00 uur getraind. Bij wedstrijden zijn uitsluitend medewerkers van Excelsior en trainers/begeleiders van de teams toegelaten tot onze terreinen. Van bezoekende teams worden maximaal 5 chauffeurs toegelaten. Tijdens de wedstrijden zijn kleedkamers/douches beschikbaar (vanaf 18 jaar met CTB/QR-code). Uitzondering zijn de World Cup, Europa League en Champions League die ook hun wedstrijden in eigen trainingskleding spelen.

Agenda
Dec
22
Start winterstop
Jan
09
Einde winterstop