Nieuw seizoen en kleding passen
Het nieuwe seizoen staat alweer in de steigers. Met een bijeenkomst van bestuur en trainers in de businessruimte in ons stadion werden woensdag 15 juli de klokken gelijk gezet. Voorzitter Cock van Zanten hield namens het bestuur een gloedvol betoog waarin hij de verwachtingen voor het seizoen 2021-2022 de revue liet passeren. De aanwezige trainers en coördinatoren hadden de ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen over het clubbeleid. Ook werd uitgebreid kennis gemaakt met de nieuwkomers in de technische staf 2021-2022.

Een van de onderwerpen die aan bod kwam was de trainingskleding. Van de spelers in de selectieteams wordt verwacht dat zij de trainingskleding van de club zelf aanschaffen. Voor andere spelers wordt het aanbevolen. De kleding kan worden aangeschaft via de website van  scexcelsior.voetbalstraat.nl. Op de aangegeven prijzen geldt een aftrek van 30% korting voor onze leden die daarvoor de volgende code gebruiken: scexcelsior. Het is verstandig om vooraf de kleding te passen omdat kleding waarop het excelsior-embleem is gedrukt niet meer kan worden geruild. De kledingshop is te vinden bij de ingang van ons complex. De shop is in de week van 9 augustus open op de dinsdagen en woensdagen (17:00u – 20:00u). Deze tijden blijven gelden tot eind augustus en worden daarna uitgebreid op de woensdagmiddagen (15:00u – 20:00u).

Nadere informatie over de kleding en sponsoring is aan te vragen bij ons bestuurslid Joris de Caluwé (06-54643370).

En ook buiten staat het een en ander in de steigers: halverwege augustus moet ons nieuwe eerste kunstgrasveld gereed zijn.

Meldingen

-

mededelingen

De container sportshop bij de ingang van ons terrein is komende zaterdag 18 september gesloten. Woensdagmiddag is de shop wel open en is het mogelijk Quick kleding te passen.

Agenda