Nieuwe Trainersbegeleider: Djan Sipahi
Djan Sipahi is onze nieuwe trainersbegeleider

 

In het kader van “Train de Trainer” is Anne Nurra vanaf het seizoen 2019-2021 in de rol van trainersbegeleider aan de slag gegaan bij de jeugdafdeling van Sportclub Excelsior. Er zijn trainers (m/v) begeleid met diverse hulpvragen over bijvoorbeeld een drukke groep, de motivatie van spelers, bijzonder gedrag, snel afgeleid zijn, ontwikkeling van spelers/groep etc. Maar ook voetbalinhoudelijke vragen over de speelwijze van Sportclub Excelsior, het aanbieden van aantrekkelijke oefenvormen op het niveau van de speler en de inhoud van een training kwamen aan bod.

Vanwege de behoefte van meerdere trainers om ondersteuning op pedagogisch en didactisch vlak is nu ook Djan Sipahi aangesteld als trainersbegeleider. Djan is al enige tijd trainer van jeugdelftallen van SC Excelsior, en doet diverse coördinatietaken. Hij heeft de afgelopen tijd een speciale opleiding doorlopen die door Rotterdam Sportsupport wordt georganiseerd. Hij gaat nu een team vormen met Anne Nurra. Samen begeleiden zij trainers tijdens de training of de wedstrijd. Ze helpen de trainers o.a in het aanbrengen van structuur binnen de training, het positief coachen, het omgaan met bijzonder gedrag en met onrust in een groep. Voetbalinhoudelijk kunnen ze meedenken bij hoe je een training ontwerpt, wat je wil trainen – rekening houdend met de leeftijden van de spelers, hoe maak je een oefenvorm uitdagend en hoe stimuleer je een speler in het zelf oplossen van een voetbalprobleem. Kortom allerlei mogelijkheden om de kwaliteit van de trainingen verder te verhogen.

De begeleiding is er voor alle trainers: nieuwe trainers, startende trainers, ervaren trainers -met en zonder diploma. Geïnteresseerde trainers kunnen vrijblijvend trainersbegeleiding aanvragen bij de coördinator of rechtstreeks bij Anne of Djan.

Samen streven we ernaar om onze trainers vanuit plezier en enthousiasme training te laten geven waardoor ook de spelers zich met plezier, zelfvertrouwen, en gemotiveerd op eigen niveau in een veilig sportklimaat kunnen ontwikkelen en kunnen presteren. 

Anner Nurra begeleidt onze trainers al geruime tijd 

Meldingen
Agenda