Onze talenten hebben jouw steun nodig!
Bij Excelsior Rotterdam geloven wij in ontwikkeling. Dit vormt de basis van de club. Daarom vinden wij onze jeugdafdeling zo belangrijk. De talenten van Sportclub Excelsior én de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam hebben jouw hulp nodig om zich nog beter te kunnen ontwikkelen!

Help de Excelsior Jeugdopleiding en Sportclub Excelsior met hun gezamenlijke doel om geld in te zamelen om de trainings- en fysiofaciliteiten op het sportcomplex te verbeteren. Wil je weten wat Julia en Fabian erover te zeggen hebben? Open dan de link door op het volgende plaatje te klikken. Wil jij een bijdrage leveren? Ook dat kan via die link. Zo kunnen we samen bouwen aan de toekomst van onze club!

Meldingen

mededelingen

Vanwege de Coronaregels wordt er niet meer na 17.00 uur getraind. Bij wedstrijden zijn uitsluitend medewerkers van Excelsior en trainers/begeleiders van de teams toegelaten tot onze terreinen. Van bezoekende teams worden maximaal 5 chauffeurs toegelaten. Tijdens de wedstrijden zijn kleedkamers/douches beschikbaar (vanaf 18 jaar met CTB/QR-code). Uitzondering zijn de World Cup, Europa League en Champions League die ook hun wedstrijden in eigen trainingskleding spelen.

Agenda
Dec
22
Start winterstop
Jan
09
Einde winterstop