openingstijden sportshop voor trainingskleding
Zoals eerder aangegeven maakt Quick voor Excelsior de trainingskleding. Van de spelers in de selectieteams van Sportclub Excelsior wordt verwacht dat zij die trainingskleding van de club zelf aanschaffen. Voor andere spelers wordt het aanbevolen. De kleding kan worden aangeschaft via de website van scexcelsior.voetbalstraat.nl. Op de aangegeven prijzen geldt een aftrek van 30% korting voor onze leden die daarvoor de volgende code gebruiken: scexcelsior.

Sportclub Excelsiorteams trainen in shirt Maher, short Namli, sweater Foor (of Doan) en broek Kuwas (of Mahi). Het is verstandig om vooraf de kleding te passen omdat kleding waarop het Excelsior-embleem is gedrukt niet meer kan worden geruild. De kledingshop is te vinden bij de ingang van ons complex. De shop is open op de woensdagen van 17:00 – 18.30 uur en zaterdagen van 10.00 – 13.00 uur.

Nadere informatie over de kleding en sponsoring is aan te vragen bij ons bestuurslid Joris de Caluwé (06-54643370).

Meldingen

mededelingen

Vanwege de Coronaregels wordt er niet meer na 17.00 uur getraind. Bij wedstrijden zijn uitsluitend medewerkers van Excelsior en trainers/begeleiders van de teams toegelaten tot onze terreinen. Van bezoekende teams worden maximaal 5 chauffeurs toegelaten. Tijdens de wedstrijden zijn kleedkamers/douches beschikbaar (vanaf 18 jaar met CTB/QR-code). Uitzondering zijn de World Cup, Europa League en Champions League die ook hun wedstrijden in eigen trainingskleding spelen.

Agenda
Dec
22
Start winterstop
Jan
09
Einde winterstop