Seizoenkaarten met korting voor Sportclub leden
Beste leden van Sportclub Excelsior,

We hebben er lang op moeten wachten, maar wij rekenen erop dat we binnenkort weer naar het stadion mogen. Sámen. Samen op de tribune en samen knokken voor iedere bal. Samen nagelbijten tijdens de laatste minuut en samen strijden voor de winst. Samen zingen uit volle borst en samen teleurgesteld zijn na verlies, Samen bouwen. Bouwen aan de toekomst van onze prachtige club. Bouw jij met ons mee?

Als lid van Sportclub Excelsior kun jij ook komend seizoen weer tegen een speciaal tarief een seizoenkaart aanschaffen. Dan kun je alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal bezoeken en ben je nog meer onderdeel van onze Excelsiorfamilie. Dit speciale tarief geldt voor leden vanaf 16 jaar, leden jonger dan 16 zijn voordeliger uit met een reguliere jeugdkaart. Voor leden die vóór 1 juli bestellen, hebben we bovendien iets extra’s.

Dan profiteer je van enkele unieke voordelen:

– Toegang tot álle thuiswedstrijden, inclusief eventuele beker- en play-off wedstrijden

– 10 procent korting in de fanshop

– Bring a friend ticket

– Support your family deals

Tot slot maakt iedereen die zijn of haar seizoenkaart verlengt of aanschaft voor 1 juli kans op één van de 10 plekjes op de officiële elftalfoto van de selectie!

Wacht dus niet en bestel nu jouw seizoenkaart tegen het speciale Sportclub-tarief! Let op: Deze aanbieding is geldig voor 1 seizoenkaart per lidmaatschap en alleen op naam van degene die lid is van Sportclub Excelsior. Bestellen kan via deze link na inloggen in onze ticketshop: https://bit.ly/3vqqI8z

Een seizoenkaart aanschaffen kan eventueel ook via de administratie van ons stadion. Die is op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Uitgebreide informatie over de seizoenkaarten vind je hier: https://bit.ly/3bZINmi

Vragen? Stuur dan een e-mail naar ticketing@sbvexcelsior.nl

 

Meldingen

mededelingen

Met ingang van aanstaande maandag 17 januari 2022 wordt er getraind volgens het normale trainingsschema.

Agenda