De Knvb-competitie zit erop vanwege het coronavirus




Op 31 maart heeft de Knvb besloten alle amateurcompetities in het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Hierdoor wordt ook een einde gemaakt aan alle onzekerheid over het eventueel nog uitspelen van onze competities (inclusief interne competities). De Knvb heeft een overzicht met veelgestelde vragen gepubliceerd op haar website, zie deze link.

Zo snel als er weer gebruik gemaakt kan worden van onze velden zullen we nagaan in hoeverre het mogelijk is nog oefenwedstrijden te spelen en onze interne competities te hervatten. De familiedag wordt afgelast; afhankelijk van de beschikbaarheid van de velden wordt bekeken of de finales van de interne competities alsnog op een later tijdstip kunnen worden gespeeld. We mikken nu op een finaledag voor de Champions League, Europa League en World Cup op 11 juli 2020. Ook onze 7×7-competitie ligt momenteel stil, en kan weer starten als de velden worden vrijgegeven. Nadere informatie hierover wordt niet voor eind april verwacht.

Bestuur en staf van Excelsior gaan aan de slag om het financiële leed voor onze club te verzachten en het komende seizoen zo goed als mogelijk voor te bereiden. Nadere informatie verschijnt op de website en wordt gecommuniceerd door de coördinatoren en trainers.

Voor nu wensen we alle leden in de eerste plaats een hele goede gezondheid toe!

 

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League