Gezocht binnen Excelsior: Enthousiaste Jeugd Trainers




Ben je lid van Excelsior en 15 jaar of ouder? Een echt voetbaldier? En je wilt Sportclub Excelsior ondersteunen? Dan is hier de mogelijkheid om jouw kwaliteiten te laten zien.

Een goede vereniging leidt zijn eigen kader op. En leden dragen bij aan de groei en ontwikkeling van de club. Dit seizoen zijn we hiermee gestart en we zijn hier super trots op deze +/- 20 eigen trainers. Onze eigen jeugdleden ontwikkelen onze jongste jeugd en daarmee ook zichzelf!

Binnen Sportclub Excelsior zoeken we voor onze jeugdteams van JO8 t/m JO11 trainers (uit onze eigen jeugdleden) die in tweetallen de trainingen gaan verzorgen voor een team en daarnaast, indien het eigen wedstrijdenprogramma het toelaat, de wedstrijden mee gaan begeleiden. Maar de eigen wedstrijden hebben voorrang, dus lukt dat niet dan zijn er 2 teamouders die de wedstrijdbegeleiding voor hun rekening nemen.

Als Trainer volg je een intern Train de Trainer programma en word je begeleid. Zo kun jezelf ontwikkelen als trainer, zorg je voor blije spelers en draag je op een enthousiaste manier jouw kennis over.

Tevens leer je omgaan met kinderen, het leveren van structuur, aansturen en aanspreken. Allemaal vaardigheden die je later goed kunt gaan inzetten. De trainingen zijn voorafgaand aan jouw eigen training en duren met voorbereiding zo’n 1,5 uur per keer. Ieder team heeft 2 trainingen per week. Omdat je in koppels traint en de teams klein zijn is er altijd back-up indien je onverhoopt niet zou kunnen.

Natuurlijk krijg je als trainer een volledig tenue, een vrijwilligersbijdrage en de mogelijkheid om naar wedstrijden in het stadion te gaan.

Besef wel dat je voor de spelertjes een verantwoordelijkheid op je neemt die je zelf aangaat. Vrijwillig is niet vrijblijvend zogezegd!

Ben en wil jij die trainer zijn die bijdraagt aan de toekomst van Sportclub Excelsior ? Vorm je al een koppel? Laat me dit dan ook weten.

Schroom dan niet en neem snel contact op met Arthur Rasenberg (arthur.rasenberg@wxs.nl of 06-43360080)

Namens de TC Sportclub Excelsior

 

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League