Bericht van de voorzitter




Beste sportclub-lid,

Ik hoop dat het met jou en je familie goed gaat in deze moeilijke tijd. Het zal duidelijk zijn dat de Corona crisis ook veel impact heeft op onze vereniging. Het allerbelangrijkste is dat onze leden, familie, trainers en personeel gezond door deze crisis heen komen. Daarom doen wij ons uiterste best om alle veiligheidsregels bij SC Excelsior in acht te nemen. Daar mag je op rekenen!

Het voetbal seizoen is bijna klaar. Wij zijn al weer bezig met volgend seizoen. Door de Corona crisis lopen wij veel inkomsten mis uit bijvoorbeeld onze kantine, en toernooien die wij mee helpen te organiseren op ons sportcomplex. Wij gaan het redden, maar eerlijk is eerlijk, wij hebben het financieel lastig. Het kopen en onderhouden van goede trainingsmaterialen kost veel geld. Daarom organiseren wij de “Excelsior Club van 100 Challenge”.

Steun de Sportclub met de Excelsior Club van 100 Challenge. Per 100 euro die ingezameld wordt voor Excelsior krijg je een vermelding op het bord in de kantine en op de website. Zamel met je team 100 euro in en je staat een heel seizoen vermeld in de kantine. Hoe meer mensen er mee doen met de club van 100, hoe meer we voor volgend seizoen mogelijk kunnen maken.

Wij hebben in paar dagen tijd bijna € 2.000 van leden en symphatisanten gekregen. Heel veel dank daarvoor. Maar wij kunnen nog meer goed gebruiken.

Doe mee en help onze club met dit goede doel. Laat zien dat we van de familie Excelsior zijn en dat we deze Challenge tot een succes maken.

Overmaken van een bijdrage kan op NL38 INGB 0000048418 onder vermelding van Excelsior Club van 100 Challenge. Heb je € 100 of een veelvoud geef aub tevens aan onder welke naam of team je op het bord en de website wilt verschijnen. Alvast heel hartelijk bedankt voor je steun Voor vragen over deze actie kan je altijd contact opnemen met Joris de Caluwé, 06-54643370.

Ik hoop iedereen volgend seizoen weer gezond en wel bij onze sportclub te zien.

Hartelijke groet,

Cock van Zanten

Voorzitter SC Excelsior

 

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League