Foto's en de Corona-kampioenen van de interne jeugdcompetities




Het had zo mooi kunnen zijn! Volle tribunes met ouders en familie in het stadion van Woudestein. Champions League muziek die door het stadion schalt. Tot op het bot gemotiveerde teams die de eerste echte voetbalfinales van hun leven spelen. En dan uiteindelijk een uitzinnige menigte die onze Helden van Woudestein toejuicht, bij de uitreiking van hun welverdiende bekers… Helaas gooide de Boze Fee Corona roet in het eten en konden de traditionele finales van de Excelsior jeugdcompetities geen doorgang vinden.

Toch zijn er op de afsluitende wedstrijddag van 20 juni wel finales gespeeld. En daarom heeft ook het “Corona-seizoen” 2019-2020 winnaars. De Excelsior Champions League werd uiteindelijk in een zinderende finale met 4-3 gewonnen door AC Milan. Met als uitstekende tweede de mannen van Borussia Dortmund. Alle andere uitslagen en de eindstanden zijn hier te vinden.

Ook de Europa League kreeg een zinderende finale. Hier was het Anderlecht dat met 6-5 het team van het goed voetballende Benfica aan de zegekar bond. Deze eindstanden zijn hier te vinden.

Bij de World Cup ten slotte was er een gelijke eindstand. Uruguay en Spanje maakten er na een geweldige wedstrijd 5-5 van; officiële winnaar is Uruguay, dat in de competitie in punten een straatlengte voorsprong had opgebouwd. Zie deze eindstanden hier te vinden.

Prachtige foto’s van de wedstrijden zijn te vinden op de facebook-pagina van fotograaf John Groeneweg. Andere foto’s van oudere leeftijdsgroepen zijn gemaakt door Roderik van Nispen.  Deze zijn hier te vinden voor O12-O14, en voor O14-O16 hier. Onze dank gaat uit naar deze top-fotografen voor hun bijdragen!

Mocht u overigens zelf nog teamfoto’s hebben die nog niet op onze website te vinden zijn (ook niet op de teampagina’s elders), mail die dan svp voor ons archief naar website@scexcelsior.nl.

Ondanks alles kijken we terug op een mooi seizoen waarin onze jeugd weer van alles geleerd heeft, zowel op technisch als sociaal (team)gebied. Dank gaat uit naar de ouders die hebben meegeholpen onze competities tot een succes te maken, naar de trainers die hun beste beentje voorzetten, maar vooral ook naar onze vrijwilligers die er elke zaterdag weer vroeg stonden om de wedstrijden mogelijk te maken. We gaan ervan uit dat er volgend jaar weer een (nieuw) normale competitie kan worden gespeeld!

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League