Algemene Ledenvergadering SC Excelsior van 2 november 2020




De Algemene Ledenvergadering van de Sportclub Excelsior is gehouden op maandag 2 november 2020 om 20.00 uur. De vergadering vond digitaal plaats via de vergader-app “zoom”. Diegenen die een mail hadden gestuurd naar bestuur@scexcelsior.nl met het verzoek om een uitnodiging te ontvangen kregen een weblink van de digitale vergadering, en de stukken die bij de vergadering horen. Naast het bestuur waren aanwezig Arthur Rasenberg, Guno Braaf, Ruud Hogerwerf, John van Tilburg, Leon van Zanten, Hans Slager, Dick van Verre, Piet de Kramer en Simon Kelder.
.
Zij bespraken de volgende onderwerpen, nadat voorzitter Cock van Zanten (agendapunt 1) de vergadering om 20.06 uur opende:

(2). Diverse mededelingen werden gedaan over het lastige seizoen 2019-2020 en de stand van zaken nu;

(3). De notulen van de algemene ledenvergadering van 18 november 2019 werden goedgekeurd;

(4). Ingekomen stukken waren er niet;

(5). De secretaris Jacko van Ast lichtte zijn jaarverslag 2019 – 2020 toe;

(6). De voorzitter/penningmeester Cock van Zanten ging in op zijn jaarverslag over het seizoen 2019 – 2020; er werden enkele vragen gesteld over de risico’s die met name het Coronavirus voor de vereniging met zich meebrengt. De vergadering stemde vervolgens unaniem in met de jaarrekening;

(7). De begroting 2020-2021 werd besproken, met een aanvulling over sponsoring door Joris de Caluwé;

(8). Lid van Verdienste Mels Fok trad af als bestuurslid; hij werd zeer uitgebreid geprezen voor 35 jaar hard werken voor de club, niet alleen door de voorzitter en het bestuur maar ook door een aantal andere aanwezigen. Met name Simon Kelder prees Mels vanuit zijn periode als algemeen directeur van SBV Excelsior. Algemeen wordt betreurd dat Mels niet persoonlijk aanwezig was.

Pieter van Stijn wordt benoemd voor een 1e termijn van 3 jaar als penningmeester.

(9). Na de rondvraag volgt rond half tien de sluiting (10) van de vergadering die ondanks dat deze digitaal werd georganiseerd uitstekend verliep.

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League