Politie stuurt toeschouwers weg van onze parkeerplaats




Helaas is het vanwege het Corona-virus momenteel niet toegestaan wedstrijden te bekijken. Ook op de parkeerplaats is het verboden om naar de velden te kijken. Voor ouders en fans van onze jeugdleden is dat natuurlijk ontzettend moeilijk. Toch kunnen we als club niet anders. Dit blijkt onder meer ook uit het politiebezoek dat we zaterdag 7 november kregen.

Vriendelijke agenten sommeerden toen de toeschouwende ouders langs het hek om weg te gaan. Van de club Excelsior wordt verwacht dat die er alles aan doet om het toeschouwen te ontmoedigen. Daarom hebben we zo snel mogelijk het hek met schermen geblindeerd. Voor niemand leuk, maar het is niet anders.

Hieronder staat de mededeling van de politie nog eens opgenomen. We hopen op een ieders medewerking, want we willen graag blijven voetballen!

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de groei van COVID-19 heeft de regering regels opgesteld met betrekking tot het toeschouwen van sportwedstrijden.
Afgelopen zaterdag 7 november 2020 werd geconstateerd dat er toch ouders zijn van voetballende kinderen die komen kijken naar de wedstrijd.
Van uit de sportclub waren er maatregelen genomen, door het hek gesloten te houden. Echter konden de ouders door het hek heen naar de sportvelden kijken.

De ouders stonden met een groep van ongeveer 25 personen bij elkaar en binnen de 1,5 meter. De ouders waren weggestuurd. Mocht dit vaker voor komen, kan er repressief opgetreden gaan worden. Dit houdt in dat er dan bekeuringen geschreven worden.

Met vriendelijke groet,

De Politie

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League