Kom voetballen en BBQ’en op de familiedag




Op zaterdag 17 juni vindt de Excelsior Familiedag 2023 plaats. Een mooie afsluiting van het voetbalseizoen. Het wordt weer een dag met veel voetbal en leuke activiteiten.  Opgeluisterd met muziek en veel eten en drinken. Kom langs om voetbal te kijken of mee te doen, en natuurlijk voor de gezelligheid.

Doe mee aan het familiedag 7×7 voetbaltoernooi

Op de familiedag organiseren wij voor alle jeugdleden en/of hun ouders/verzorgers een 7×7 voetbal toernooi. Een toernooi waarin het onderling voetballen en plezier voorop staat. Natuurlijk kan je ook de Excelsior Cup 2023 winnen. Je kan je team zelf samenstellen. Een team kan bestaan uit ouders/verzorgers, alleen jeugdleden of een combinatie van ouders/verzorgers en jeugdleden.

Het toernooi vindt plaats van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Inschrijven van je team kan door het sturen van een mail aan ledenadmin@scexcelsior.nl. Geef daarbij de naam van je team op en een contactpersoon. Heb je vragen over het toernooi? Neem even contact op met Bas Endlich (06 11336001 of stuur een mail).

Kom naar de BBQ

We organiseren op de familiedag de Excelsior BBQ (ook Halal). Kom met je team of familie naar de BBQ om het seizoen samen af te sluiten. Tijdens deze BBQ huldigen wij ook teams die kampioen zijn geworden en nemen wij afscheid van vertrekkende trainers.

De BBQ start om 16:30 uur, direct na het familie voetbaltoernooi. De kosten voor de BBQ bedragen  € 15 per persoon, jeugdleden € 7,50. Gratis voor trainers/vrijwilligers.

Laat even weten of je komt via de mail.  Dan kunnen wij daar in onze voorbereiding rekening mee houden.

Heb je vragen over de BBQ? Neem even contact op met Bas Endlich (06 11336001 of stuur een mail )

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League