Geweldige Excelsior Familiedag op 17 juni




Zaterdag was het zover. Met de Excelsior Familiedag werd het voetbal seizoen afgesloten.

Er was veel te beleven.

Eerst de finales van de interne jeugdcompetities (Champions League, Europa League en World Cup) in het stadion. Daar werd ook afscheid genomen van onze medewerker Bronno Brons, die na een flink aantal jaren Excelsior nu een andere uitdaging heeft gevonden.

Op veld 3 stond de Excelsior Experience (springkussens) en op veld 4 was er een voetbal clinic met Luigi Bruins, de levende excelsior legende.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Willem Rasenberg, fanatiek voetballer van J023-3 en, naar nu bleek, ook een goede sfeermaker aan de draaitafel.

Daarnaast stond de Excelsior Cup op het programma. Twintig teams bestaande uit leden, ouders en familie werkten een gezellig 7×7 toernooi af. Deelnemers hadden de volgende indrukwekkende teamnamen. Er werden verschillende kampioenen gehuldigd.

Ook werden in het stadion de teams gehuldigd die dit jaar kampioen zijn geworden: Jo11-2, Jo11-3 en Jo12-1 (Jo13-4) en later kreeg ook de meiden van MO11-1 de aandacht die ze verdienden.

 

Het toernooi werd afgesloten met een grote BBQ voor meer dan 100 smullers, die mede werd georganiseerd door de Supportersvereniging Pro Excelsior.

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League