Memorial-wedstrijd tegen kanker




Op 25 juni was Woudestein het toneel van een speciale wedstrijd, georganiseerd tegen de vreselijke ziekte die kanker is. Initiatiefnemer Aron Kogel vraagt jaarlijks een keur aan spelers om gezamenlijk stil te staan bij de ellende die deze ziekte overal aanricht, zelfs bij jonge kinderen. Ook zijn jonge nichtje van 10 jaar is slachtoffer geworden van een strijd die zij nooit kon winnen.

Zo stond dit keer een mengeling van Alphense Boys, Excelsor veteranen, familieleden en oud profspelers in het veld. Geweldig was de deelname van voormalig Excelsior en Feyenoord kanjer Gill Swerts. Hij was speciaal vanuit België afgereist om onderdeel van deze memorial te kunnen uitmaken. Tegenstander was dit keer Vianen 2 uit de buurt van Utrecht.

In de negende minuut werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd door scheidsrechter Ferry Baas, waarna uitgebreid werd geappaudiseerd voor het meisje dat op de negende haar verjaardag zou hebben gevierd. Al met al een betekenisvolle wedstrijd, die de kerngezonde deelnemers deed stilstaan bij het feit dat dit allerminst een vanzelfsprekendheid is.

Vlnr Didier Bogert (vv Vianen), Aron Kogel (initatief), Jacko van Ast (organisatie) en zittend Diego.

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League