Trainersbijeenkomst luidt het seizoen in




Dinsdag 22 augustus is het seizoen 2023-2024 officieel van start gegaan met een gezamenlijke bijeenkomst van trainers, bestuur en overige staf. Het was een gezellige bijeenkomst waarbij voorzitter Joris de Caluwé begon met de overhandiging van een grote bos bloemen aan Anne Nurra. Anne was jarenlang de inspirerende spil van “train de trainer‘. Vanuit haar specifieke kennisdomein begeleidde zij trainers in hun professionele ontwikkeling. Daarnaast ondersteunde zij bij problemen met spelers en ouders als dat nodig was. Eerder leidde Anne de opzet van het meidenvoetbal bij SC Excelsior. Anne heeeft een drukke baan als sportgedragscoach en na vele jaren als vrijwilliger klaar staan voor anderen, werd het tijd om ook wat aandacht aan haar gezin te geven. Excelsior is Anne veel dank verschuldigd.

Vervolgens stelde Joris het aanwezige bestuur voor. Naast hemzelf als voorzitter waren aanwezig Jacko van Ast (secretaris), Pieter van Stijn (penningmeester), Bas Endlich (bestuurslid); Vanwege vakantie kon Patrick de Bruijne helaas niet aanwezig zijn. Wel had hij nog kans gezien voordat hij weg ging een prachtige vloer in de kantine te leggen!

Daarna sprak hij over de afspraken die binnen de club gelden voor de trainers. Ook stelden de coördinatoren zich zelf en hun trainers voor. Gebleven zijn Arthur Rasenberg (bovenbouw) en Saïda Igalla (interne jeugdcompetities); nieuw zijn de volgende coördinatoren.

Jeroen Bosman (nieuw voor de keepers)

.

Björn Kommeren (nieuw voor de middenbouw),

.

Djan Sipahi en Thieme-Jan Hollaar (nieuw voor de onderbouw)

.

Ook onze nieuwe medewerker Edwin Voorspuij stelde zich voor en gaf aan dat de trainers altijd bij hem terecht kunnen als zij met problemen ondervinden. Samen met Herman Brinkman en Léon van der Meer zal hij er alles aan doen om het seizoen weer tot een succes te maken.

.

Eerder vorig seizoen al was “bar-hoofd” Nina Moerman begonnen.

.

De voorzitter besloot met het in herinnering brengen van de kernwaarden van Sportclub Excelsior: respect, plezier en prestatie, in die volgorde.

 

Afgesloten werd met de groepsfoto, door fotografe Daniëlle Wigmans.

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League