Ook Jo 14-1, Jo 14-2 en Jo13-2 zijn herfstkampioen geworden




foto: Jo14-2 met de behaalde kampioensmedailles.

.

Nog meer teams zijn bovenaan geeindigd in de eerste periode van het seizoen. In de Onder 14 afdeling geldt dit zowel voor Jo14-1 als voor Jo14-2.

De jongens van JO 14-2 werden op zaterdag 30 September herfstkampioen. Volgens trainer Marlon Soekardi en assistet Gregory Doran werd hiermee het eerste doel behaald. Het lukte doordat de spelers zich elke wedstrijd voor 100% hebben gegeven en dat is te zien aan de uitslagen. Met hoog druk zetten, mooie reddingen van de keeper, mooie combinaties en samenspel kwamen ze er als team altijd heel goed uit!

De jongens onder JO 14-1 van Mitchel den Ridder, ondersteund door Appie Tarraz en Patrick Pols, zijn bovenaan geëindigd in de hoofdklasse. Het liet zien dat door serieus maar met plezier te trainen mooie resultaten te behalen zijn.Het Herfstkampioenschappen zijn een heel mooi begin en motiveren enorm om om door te zetten!

Jo14-1 in vreugde na een toernooi afgelopen zomer

.

Ook de trainers van Jo13-2 Revelino Zijderveld Kara en assistent Ferry zijn erg blij dat ze 1e zijn geëindigd. De boys van het team komen vanuit de jo11-1 en hebben goed gepresteerd afgelopen periode. Dat komt door de goede training en door spelers individueel. Elke speler heeft andere kwaliteiten die het team als geheel goed weet te benutten. Zo hebben ze zich als een hecht team gepresenteerd. Als groep willen ze dit graag voortzetten en ook de volgende periode hoog eindigen.

Jo13-2 met hun gouden medailles

 

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League