De vereniging Excelsior zijn we met zijn allen: vrijwilligers gezocht.




Boven ziet u Edwin Voorspuij, onze coördinator van de kantine. Samen met kantinebeheerder Leon van der Meer is hij in dienst van SC Excelsior, onder andere om onze kantine draaiende te houden. Met hulp van de leden gaat dat een stuk gemakkelijker!

Daarom hier de vraag om je allemaal een keer aan te melden voor een bardienst. Dat kan zowel door de weeks als op de zaterdag. Op zaterdagen gaat het steeds om drie periodes: vroeg (09.00-12.00 uur), midden (12.00-15.00 uur)  en laat (15.00-18.00 uur). Een geschikt tijdstip uitzoeken kan via mailoverleg met kantine-coördinator Edwin Voorspuij. Leden of hun ouders/verzorgers kunnen zich aanmelden via een mailtje naar vrijwilligerstaken@scexcelsior.nl, onder vermelding van de naam van het lid en het team waarin dat speelt, met het voorkeurstijdstip.

Maar er zijn meer taken te doen op Excelsior! Daarom hier het nadrukkelijke verzoek aan al onze leden om een steentje bij te dragen aan Excelsior!

Denk hierbij aan taken als:

  • bardiensten,
  • rijgen van kapot gescheurde netten aan de doeltjes
  • ontvangst bestuurskamer,
  • scheidsrechteren/vlaggen,
  • klaarzetten veldjes op zaterdagochtend,
  • onderhoud en diverse andere klusjes.

Op dit moment zoeken we ook iemand die goaltjes kan lassen. Door het gesmijt met onze metalen goals ontstaan zeer regelmatig breuken, en het laten repareren daarvan is schreeuwend duur. Is er iemand die aluminium kan lassen? Het zou een groot probleem oplossen. Voorzichtig omgaan met onze spullen helpt trouwens ook enorm!

Zoals bekend bestaat een vereniging uit leden die samen iets mogelijk willen maken. De noodzakelijke taken die hierbij komen kijken, worden nu vooral door een klein groepje vrijwilligers en medewerkers verricht. Maar die groep is te klein om alles draaiende te houden. Daarom huren we extra mensen in ten koste van het verenigingsbudget, wat betekent dat de contributie steeds verder omhoog moet. Beter is het als iedereen een (kleine) bijdrage levert. En, helpen bij je eigen club is ook gewoon heel leuk…!

We hopen daarom op een overweldigende respons!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SC Excelsior en Edwin Voorspuij (vrijwilligerscoördinator)

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League