Steun onze vereniging via de Vriendenloterij!




Steun Sportclub Excelsior!

Hebt u een rood-zwart hart en wilt u onze mooie Kralingse club financieel steunen? Doe dan mee met de VriendenLoterij! Niet alleen maakt u dan iedere maand kans op € 1.000.000,-, maar u steunt bovendien onze club. Minimaal 40% van uw inleg komt bij SC Excelsior terecht.

Hoe

U kunt met een (aantal) lot(en) meespelen en SC Excelsior kiezen als begunstigde voor uw lotnummer(s). Dit kunt u aangeven bij de aankoop van een nieuw lot.

Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij, maar hebt u SC Excelsior nog niet aan uw lot(en) gekoppeld? De enige manier om dat te wijzigen is door contact op te nemen met de ledenservice (bovenaan rechts op de website van de VriendenLoterij).

Let op

Een aantal sportclubs heeft ongeveer dezelfde naam. De Sportclub Excelsior van de Vriendenloterij komt uit Nijmegen…En Excelsior Rotterdam is onze betaald voetbalorganisatie.

Let er daarom op dat u voor ‘SC Excelsior‘ – Rotterdam kiest.

Wat doen we met de opbrengst

Alle inkomsten besteden we aan onze leden. Zo kunnen wij met de inkomsten van de VriendenLoterij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen, of leuke activiteiten zoals toernooien ondersteunen.

Speelt u ook mee met de VriendenLoterij? En steunt u daarmee onze club? Namens alle leden bedankt!

 

 

Meldingen
Agenda
Jun
01
Start 2-daags Pinkstertoernooi Orange Veins Cup Rotterdam Onder 11
Jun
07
Bovenbouw-toernooi om de "Ster Van Kralingen"
Jun
08
Toernooi Excelsior Supportersvereniging
Jun
13
Finales 7x7 competities
Jun
15
Familiedag, finales World Cup en Champions League