Eindelijk weer een Paastoernooi bij Excelsior!
Na twee jaar afwezig te zijn geweest is het paastoernooi weer terug. Zondag 17 april gaat het van start met ook dit jaar weer grote clubs die komen voetballen op ons terrein. Twee dagen lang vormen de velden van Sportclub Excelsior en het stadion van Excelsior Rotterdam het toneel voor talenten onder de 15 jaar. De finale wordt op maandag 18 april gespeeld in het Van Donge en De Roo Stadion.

Dit jaar komen er veel clubs uit Scandinavië met onder andere: AIK Stockholm, FC Copenhagen, Aarhus GF en Maccabi Petach Tikva uit Israël. Irish FA vertegenwoordigt Ierland, Randburg uit Zuid-Afrika en er zijn twee clubs van onze zuiderburen aanwezig, namelijk Club Brugge en KRC Genk. Van eigen bodem komen AZ Alkmaar, SC Heerenveen en uiteraard Excelsior Rotterdam meestrijden om de Veins Cup en als meest spectaculaire deelnemer mogen wij Paris Saint-Germain ontvangen.

Kom dus kijken op het terrein van Sportclub Excelsior en in het Van Donge & De Roo Stadion naar misschien wel de nieuwe Kylian Mbappé. De entree is gratis! Meer informatie vind je op de website.

Meldingen
Agenda
Nov
06
Algemene Ledenvergadering SC Excelsior