Excelsior Rotterdam voetbalschool
Wil jij trainen als een prof? Geef je dan op voor de Excelsior Voetbalschool!

Jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar kunnen gedurende 10 zondagen tussen 26 september en 12 december deelnemen aan de Excelsior Voetbalschool onder leiding van gediplomeerde trainers van de jeugdopleiding van Excelsior. Het volledige trainingsschema is onderaan deze pagina te vinden.

De Voetbalschool van Excelsior is voor alle kinderen die gek zijn van voetbal en willen werken aan hun skills. Met deze extra trainingen kunnen zij zich verder ontwikkelen. De trainingen worden 10 weken achtereen gegeven op zondagochtend. De kosten voor deelname bedragen 160 euro.

Onze Excelsior Voetbalschool trainingen vinden plaats in het Van Donge & De Roo Stadion, op de plek waar Excelsior zijn thuiswedstrijden speelt. Als het stadion niet beschikbaar is, verhuizen we naar het terrein van de jeugdafdeling, waar spelers als Robin van Persie, Mounir El Hamdaoui, Ryan Koolwijk en Luigi Bruins hun voetbalopleiding hebben genoten. De trainers van de jeugdopleiding zullen jou tips geven en ervoor zorgen dat jij een nog betere voetballer wordt!

Het is verplicht om het originele Excelsior trainingstenue te dragen tijdens deze trainingen. Mocht je dit al in je bezit hebben, dan hoef je dit niet opnieuw aan te schaffen. Heb je nog geen tenue, dan kun je dat na inschrijving tegen een scherp tarief aanschaffen. Informatie over de opties en tarieven vind je verderop op deze pagina.

Zowel jongens als meisjes van 5 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven.

Aanmelden kan via: https://excelsiorrotterdam.nl/excelsiorvoetbalschool/ 

 

Meldingen

mededelingen

Vanwege de Coronaregels wordt er niet meer na 17.00 uur getraind. Bij wedstrijden zijn uitsluitend medewerkers van Excelsior en trainers/begeleiders van de teams toegelaten tot onze terreinen. Van bezoekende teams worden maximaal 5 chauffeurs toegelaten. Tijdens de wedstrijden zijn kleedkamers/douches beschikbaar (vanaf 18 jaar met CTB/QR-code). Uitzondering zijn de World Cup, Europa League en Champions League die ook hun wedstrijden in eigen trainingskleding spelen.

Agenda
Dec
22
Start winterstop
Jan
09
Einde winterstop