Start trainingen en wedstrijden interne competitie
De trainingen voor de interne competitie starten op woensdag, 8 september 2021, en vervolgens op zaterdag, 11 september 2021, beginnen we met de wedstrijden van de interne competitie.

Ter herinnering. U dient zelf te zorgen voor trainingskleding: Voetbalbroek-shirt-kousen-voetbalschoenen-trainingspak-scheenbeschermers-tas ( optioneel regenjack ) . 

Excelsior kleding is exclusief te koop bij de webshop: scexcelsior.voetbalstraat.nl (clubcode SCEXCELSIOR). (maar niet verplicht)

AFMELDEN: mocht uw kind ziek zijn, dan voor de training mailen en/of  de wedstrijd via het mail adres: afmeldingenwec@scexcelsior.nl Geeft u dan de naam van uw zoon/dochter met het team waar hij/zij in speelt door aan ons.

Meldingen

mededelingen

Vanwege de Coronaregels wordt er niet meer na 17.00 uur getraind. Bij wedstrijden zijn uitsluitend medewerkers van Excelsior en trainers/begeleiders van de teams toegelaten tot onze terreinen. Van bezoekende teams worden maximaal 5 chauffeurs toegelaten. Tijdens de wedstrijden zijn kleedkamers/douches beschikbaar (vanaf 18 jaar met CTB/QR-code). Uitzondering zijn de World Cup, Europa League en Champions League die ook hun wedstrijden in eigen trainingskleding spelen.

Agenda
Dec
22
Start winterstop
Jan
09
Einde winterstop